17 mars 2010

Ett hus fullt av djur

Jag har ju blivit med hus, bil, två katter och en extra hund för ett tag. Bara så där. Så nu tänkte jag att jag skulle ge de sköna Herr och Fru Rådman, som egentligen bor i mitt röda radhus, en liten update.

Kattaporna har kommit på hur kul det är om en av dom kryper in under täckpappen i hallen och den andra attackerar ovanifrån. Det är nästan roligare än att leka med kablarna som sticker ut ur väggen på toaletten.
















Nero och Windsor börjar bli kompisar. Eller rättare sagt, Windsor börjar bli mindre gubbtjurig och Nero börjar fatta att Windsor inte vill leka.















Så jag slängde in dom i lilla bilen ihop. Gick hur bra som helst. Nero kände sig lite obekväm i början och valde att titta bort. Men sen kände han sig trygg.






































Senare upptäckte han dock att man kanske inte ska utmana ödet för mycket. Att lägga sig ner bredvid en utsträckt surmupp var inte alls populärt.














Kissekatterna sover ganska mycket. Men inte alltid på natten. Sibylla är den som vill ha mest närhet och sover gärna hos mig.














Brutus däremot, han sitter hellre och spanar. Man vet ju aldrig vad som kan hända. Kanske rör sig en fot, eller en svans. och då gäller det att vara redo. Och att sitta och spana från den högsta punkten i rummet.














Så har vi det i förorten. Jag och alla djuren. Och på fredag kommer nero hem igen. Då blir det långpromenad och soffhäng.

Inga kommentarer: