27 mars 2009

Rättelse...

...av mig själv: Det är ju faktiskt hårband. Inte gummiband. Ännu konstigare.

5 kommentarer:

Lina sa...

Får man påminna damen om att hon också gått runt med gummiband om benen? Och gigantiska plastringar i öronen? Och fjädrar i öronen? Och Rosa alvskor på fötterna? Och yeti-skor på fötterna? Och pälsbenskydd på benen?

Jag kan fortsätta forever men rest my case.

Julia sa...

Men de gummibanden hade ju en funktion. De här syns ju och är i en massa olika roliga färger. Är jag gammal som tycker det är konstigt?

Lina sa...

Men du minns väl själv hur det var att vara ung?
Man sökte uppmärksamhet på olika sätt. Du vandrade omkring med en brun brynja, du klippte luggen själv och skrek som en stucken gris när du inte fick attention enough.

Kidsen idag stoppar hårband runt benen. Det är konstigt, men ett sätt att få uppmärksamhet.

Själv såg jag sjukt normal ut från pite-tiden. Hittade en gammal musikvideo där jag ser ut som en fet variant av per gessle. Varför sa du inte åt mig?

Julia sa...

Men jag tyckte ju att du var cool.Det var därför jag ville bli kompis med dig. Och det är därför jag är gladatt vi fortfarande är kompisar.

Lina sa...

Jag är också väldigt glad över att vi fortfarande är kompisar, kanske var är det vår udda klädsmak som gör det! Och snart kommer jag till dig! Då kan vi gå och shoppa likadana kläder (som alltid).