05 mars 2007

Inte blond, men dum?

Det är konstigt det där med hur hjärnan funkar ibland. Jag försöker ofta lura mig själv. När jag skulle låta bli godis så ställde jag vitaminer framför godiset. Så att jag först tog en vitamin och sen förhoppningsvis inte var sugen på godis längre. Det funkade sådär.

Igår städade jag. Eller, plockade undan, som min mamma skulle sagt. Visserligen dammsög jag också, men det var halvhjärtat. I det här undanplockandet ingick att ta hand om tvätten. Jag tvättade nämligen för en vecka sedan och sen dess har den där jäkla tvättkorgen stirrat på mig. Så det gjorde jag. I botten låg sen alla min underkläder. Inget sexigt alls. Bara mina trosor och strumpor i en enda röra. Jag hatar att sortera underkläder och para ihop strumpor. Men eftersom jag inte har någon som kan göra det åt mig så måste jag ju.

Så i ett försök att återigen lura mig själv vände jag tvättkorgen uppochner på sängen. För jag tänkte att då måste jag ju ta tag i den där röran innan jag går och lägger mig. För när jag äntligen tvingar mig själv i säng så är jag ju jättesugen på att vika underkläder. Nä just det. Det funkade alltså inte heller så bra. Det gjorde istället att jag blev lite gnällig när jag skulle gå och lägga mig eftersom det låg underkläder på hela sängen. Och lite gnällig i morse när jag skulle ta på mig mina smycken eftersom det låg massa underkläder på dom. Ja ni fattar själva. Jag är värdelös på att lura mig själv.

4 kommentarer:

Anonym sa...

när jag vänder tvättkorgen uppochner i sängen brukar det visa sig att den oförslutna tvättmedelsförpackningen låg däri...

/s-f

Anonym sa...

Man kan även flytta allt till fotändan. Fråga mig, jag vet!
//sara

Kicki sa...

Ja, jag hatar sånt där också.. Jag brukar dock behöva rensa ur de rena kläderna ur tvättkorgen när jag ska fylla iden med ny smutstvätt, strax innan nya tvätt tiden.. haha! Ja,man är ju så duktig o vuxen va? ;)

Julia sa...

s-f: Det där är ett gissel. Därför har jag mitt tvättmedel i en separat påse och ser till att aldrig förvara den nära tvätten.

Sara: I know! Konstigt nog ligger det mesta kvar när man vaknar.

Kicki: Men precis. Varför gör man så? Kan dock meddela att jag plockade upp min rena tvätt innan jobbet idag. Och jag tvättade igår. Stoooorartat!