02 oktober 2008

Nedrans hunk

Nu var det en sån här. En sån utan Facebook. Kan du inte snälla, snälla höra av dig och berätta om du har fru och barn eller om du är ledig. Jag pratar så klart om Johan som var här idag. Johan, du vet vad du ska göra.

4 kommentarer:

Lina sa...

För fan Jullan, du får la greppa tillfället, leva la dolce vita, veni vidi vici och vafan allt smart nu Ceasar sa. Nästa gång det kommer in en sötnos RAGGAR du på honom. Du sitter inte bara där som ett mongo och låtsas upptagen baki datorn trots att du bara facebookar. Livet är inte facebook. Alltid.

Julia sa...

Men jag har ju raggat ibland. Det har funkat så där. Träffade en grabb några gånger och sen sa han att han hade sambo. Så nu ligger jag lågt tills jag vet hur de har det på hemmafronten.

Men du kan få komma hit och sitta bredvis och ragga om du vill. Det finns nog en och annan till dig också:)

Lina sa...

Jag jävlart kommer. Städade ur förrådet idag och grät (GRÄT!) när jag insåg att några av de goda santamaria-kryddblandningarna jag fick av dig för ett år sedan hade gått ut i juli. Vem fan trodde att kryddor hade ett bästföredatum? Jag kommer om du garanterar ragg och tortillas.

Julia sa...

Klart jag garanterar! Du sitter i ett hörn och jag raggar åt dig medan jag har anställt någon annan för att mata dig med tacos. Sounds like a plan:)