16 januari 2009

Let's Dance nördar ner mig

Morgan Alling är ju bara för gullig. Han ser ut som Karlsson på taket.

På något sätt gillar jag systrarna Graaf. Kanske har jag lärt mig att uppskatta dem efter att nästa syskonpar dök upp överallt. Lina och Hanna Hedlund. Huvva! Magdalena verkar ju rar och ödmjuk.

Han är som en liten maskot den där George Scott. Han och Morgan skulle kunna få bo i mitt förråd så att jag kunde plocka fram dem när jag kände för att ha myskväll.

Linda Haglund? Jag har verkligen ingen aning om vem hon är. Det ringer ingen klocka. Och det är ju inte direkt så att hon utmärker sig på något sätt. Hon syns ju knappt.

Alltså, Hasse Aro, jag vette fan. Är han så jäkla kul?

När ska Magnus börja dansa? Jag trodde poängen var att använda hela dansgolvet. Det är ju kul att Annika gör det i alla fall.

Laila Bagge säger att hon inte tror att hon kommer sätta stegen och att det är så svårt. Men nog fan måste kvinnan ha dansat förr. Hon vill bara höra juryn säga att hon är bra.

Söta lilla Elisabet Höglund, vad har du på dig? Vet du inte att du syns på tv?

Jag kan inte för mitt liv förstå varför juryn hatar Kitty så mycket. Onödigt vrånga tycker jag att de är.

Men Carl-Jan är de snälla mot och säger att han är elegant och har en underbar personlighet. Det skiljer inte mycket på poängen men det skiljer på attityd vid bedömningen. Fy skäms juryn. Men visst, han är jättesöt.

Blondinbella är styltig, dansar styltigt, pratar styltigt och skulle må bra av att släppa loss. Och varför piper hon när hon pratar? Varför pratar hon överhuvudtaget? Snälla rösta inte på henne.

Okej, jag trodde att jag skulle gilla Niklas Wahlgren. Men oj vad fel han känns. Så obekvämt. Stackarn. Mojje var ju så mycket bättre. Och Kitty är skitsur för att han fick så höga poäng. Det hade jag också varit.

Så där, nu hoppas jag att detta blir första och enda gången jag sitter och tycker till om Let's Dance på en fredagskväll.

4 kommentarer:

Lina sa...

Fan vilken NÖRD du är!
I alla fall gillar jag vanligtvis Kitty men hon är ju ASJOBBIG nu. Pratar hela tiden och jobbar sig. Om jag hade varit David HEllenius hade jag ställt mig i karate-tranans ställning, slängt fram högerhanden fortare än blixten och rivit av hennes väntstra öronhänge och käkat upp det. Med lite tur hade örat hängt med.

Linisen sa...

Hej!
Läs gärna min blogg, har nyss skrivit en summering om vad jag tyckte om alla i let's dance =)

kizzy sa...

Tycker synd om Tobias. Gillar han som dansare men han har ju fått världens tradigaste danspartner. Saknar också Carin dasilva

Julia sa...

Ja jag är en nörd. Och ja jag gillar Kitty. Hon är söt.

Och jag tycker också synd om Tobias. Framförallt för att de såg ut som två bajskorvar när de dansade.